În localitatea Șinca Veche, Pensiunea Confort Moroșanu pune la dispoziție pentru cei ce prefera activitati organizate un centru de echitație , în baza unei programari copiii se pot bucura de plimbari cu poneii, iar pentru doritori, organizează partide de vânătoare în grup restrâns, la țap și la porc mistreț.

Activități de agrement in Valea Strâmbei:

Pescuit: Hanul Roua Sânzienelor deține propriul lac din care se poate pescui cu undițele proprii sau cu cele închiriate din propriul complex.

Cabana Bârlogul Urșilor de asemenea vă întâmpină cu păstrăvărie, piscină, ciubăr pentru o vacantă deosebită în mijlocul naturii.

Drumeții: Fiind situată în apropierea munților Bucegi și Piatra Craiului aveți posibilitatea  de a parcurge atât trasee ușoare și accesibile oricui, cât și trasee dificile destinate celor obișnuiți cu muntele.

Vizitare prin Ocolul silvic a urșilor Bruni din observatorul special amenajat pe Valea Strâmbei. Zona în care se protejează animalele sălbatice (cerbi, căprioare, porci mistreți, vulpi, etc.)

Odată cu venirea zăpezii vă puteți bucura, alături de cei dragi; iarna se pot organiza plimbări cu sania trasă de cai.

Ștrandul Băile Perșani vă stă la dipoziție dacă vreți să vă răcoriți în zilele călduroase de vară sau  daca doriți o perioadă de tratament cu apă sărată și nămol pentru diferite afecțiuni.